Actueel

13 september - 20 oktober 2019 | Salon der leden met thema Nacht

Van harte welkom bij de opening van deze nieuwste editie van de SALON DER LEDEN.
Van mijn hand is er het werk NACHTVOUWEN 2019.
Ook op een ander moment is de expositie natuurlijk te zien en op afspraak kan ik ook dan aanwezig zijn als U daar prijs op stelt.

Hartelijke groet, Saskia

Opening NACHT op vrijdag 13 september om 20 uur

De Salon der Leden is dit jaar gekoppeld aan het thema NACHT. Er is iets in de nacht waardoor je ontvankelijker wordt voor kleine verschuivingen in de omgeving. Het brein staat gevoelig afgesteld en neemt elke subtiele verandering als uitvergroot waar. Deze mentale opmerkzaamheid is voor vele kunstenaars, niet alleen beeldende, maar ook musici, schrijvers en filmmakers, een ideaal moment om werk te maken. Tijdens de Salon der leden vindt ook de Dordtse cultuurnacht plaats op 12 oktober, een gewenst toeval dat het thema Nacht recht doet. Ter stimulering van kunst en kunstenaar is aan deze Salon ook de Picturaprijs verbonden op 20 oktober wordt de prijs uitgereikt.

Speciaal voor de opening hebben we Pia Vapeur uitgenodigd! Pia Vapeur is geïnspireerd door Zarah Leander, Hildegard Kneff en brengt prachtige muzikale performances. Klassieke aria's, Duitse en Franse muziek en soms opvallende uitstapjes naar 90's house. Pia Vapeur is het alter ego van Jeroen Fransen, interdisciplinair kunstenaar.

Maar we hebben ook muziek van Roeloff. Vanuit zijn liefde voor onderzoek en muziek, creëert hij met zijn synthesizer, laag voor laag, een nieuw universum vol kleuren en klanken - laat je meenemen op zijn modulaire geluidsgolven uit zijn draagbaar laboratorium.

PICTURA / DORDRECHT
t 078 614 9822
e info@pictura.nl
www.pictura.nl

 

Unrelated | not really
4 - 11 augustus 2019 - Recklinghausen

 

Open Atelierroute Dordrecht
16 + 17 maart 2019

 

 


Archief

 

 

 


O.T. Theater website O.T. Theater websiteO.T. Theater website